Dit zijn de nieuwste auto’s van 2022

Chiptekorten, problemen met de toeleveringsketen en astronomische prijzen voor gebruikte auto’s hebben het autolandschap in 2021 bepaald. Maar de wereld marcheert verder en het einde van het kalenderjaar brengt altijd een fris nieuw scala aan nieuwe auto’s met zich mee waar we naar kunnen lonken en gieten.

Dus wat is er nieuw voor 2022?

Het schrift is op de muur voor de verbrandingsmotor. En hoewel dat voor sommige enthousiastelingen misschien een harde pil is om te slikken, is het goede nieuws dat elektrische voertuigen beter zijn dan ooit. Ze gaan eindelijk van funky ogende nicheproducten voor milieubewuste naar een mainstream prioriteit voor bijna elke autofabrikant. Dit jaar stromen er meer elektronen dan ooit tevoren.

Volvo C40 Opladen

Van de 84 nieuwe en opkomende voertuigen die in de video te zien zijn, zijn er 27 EV’s, en dat houdt geen rekening met de EV-varianten van auto’s zoals de nieuwe Range Rover die nog volledig moeten worden onthuld. De Volvo C40 Recharge, Porsche Taycan GTS Sport Turismo en BMW i4 M50 (ja, er staat voor het eerst een M-badge op een elektrische auto) zijn slechts enkele van de elektrische voertuigen die in 2022 verschijnen.

Rivian R1T

Hyundai’s Ioniq 5 en verwante Kia EV6 zullen u en uw gezin met plezier meer dan 500 mijl vervoeren, en Audi’s RS e-tron GT levert sensaties met een hoog octaangehalte zonder dat u een druppel brandstof nodig heeft. Als nut meer bovenaan uw lijst staat, zijn de Rivian R1T, Ford F-150 Lightning en de uiteindelijke EV Chevy Silverado allemaal geschikt voor jou.

Porsche 718 Cayman GT4 RS

Het gaat natuurlijk niet alleen om EV’s. Nog niet in ieder geval. Porsche’s nieuwe 718 Cayman GT4 RS is de nieuwste, meest racegerichte Cayman tot nu toe. Maar als 493 pk niet genoeg voor je is, is er Chevrolet’s nieuwe Corvette Z06. Met een 5,5-liter V8 met platte krukas die tot 8.600 tpm draait en 670 pk levert, kan hij je buren en de doden wekken.

Toyota Tundra TRD Pro

Betaalbare pk’s worden ook aangeboden. De nieuwe Honda Civic Si, Hyundai Elantra N, Subaru BRZ, Toyota GR86 en Volkswagen Golf GTI zijn allemaal geweldige manieren om de spanning van een pure rijdersauto te ervaren zonder uw bankrekening leeg te maken. Meer geïnteresseerd in offroad-prestaties? De Subaru Forester Wilderness en Toyota Tundra TRD Pro hebben je daar zeker ook gedekt.

Verscheidenheid aan wagens

Met zo’n enorme verscheidenheid aan sportwagens, vrachtwagens, SUV’s en EV’s, is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto, vrachtwagen of SUV.

Comments are closed.